Månadens Etolog

Vad är Månadens Etolog?

Regelbundet presenterar vi en av våra medlemmar som har specialiserat sig på till exempel ett djurslag eller en djurhållningsform. Under en månad publicerar sedan Månadens Etolog inlägg inom det område som hen specialiserat sig inom på vår facebooksida, du kan även läsa dem under Senaste nytt. Du har då möjlighet att skicka in just din fråga om månadens ämne och få svar på denna.

Har du ett mer brådskande problem kanske du istället bör boka tid med en av våra medlemmar, vi på Sveriges Akademiska Etologer hjälper dig gärna med kontakten! På fliken Kontakta en etolog och på etolog.se finns kontaktuppgifter till flera etologer.

Kom ihåg att frågor och svar i textformat har sina begränsningar men våra etologer gör såklart sitt bästa för att svara på din fråga och ge dig råd och tips på vägen.

Såhär fungerar Månadens Etolog

Regelbundet presenteras en av våra medlemmar på Presentation Månadens Etolog tillsammans med aktuellt djurslag eller ämne. Du författar din fråga och mailar in den till fragaenetolog@sverigesakademiskaetologer.se. Svaren läggs upp Tidigare Månadens Etolog när månaden är över. Tyvärr kan vi inte garantera att alla frågor blir besvarade.

Logga för Sveriges Akademiska Etologer