Under augusti fokuserar vi på att skaffa ny familjemedlem

Under vårens hemarbetande på grund av corona har det synts en uppgång i att skaffa husdjur. Vid långledighet under semestertiden är det också vanligt att passa på att skaffa ett nytt husdjur eftersom man har mer tid hemma.

Oavsett vilken typ av husdjur man skaffar är det viktigt att man är ordentligt påläst och insatt i vad det innebär att ha hand om just det djurslaget. Och att man har tid för djuret eller djuren även när vardagslunken startar igen. Därför är månadens tema att skaffa ny familjemedlem. Vi hoppas att du vill följa vårt tema och finner informationen både intressant och lärorik.

Alla inlägg publiceras på vår facebooksida men ni kan som vanligt även läsa dem här på hemsidan under Senaste nytt!

Behöver du hjälp med din nya familjemedlem, eller kanske en gammal trogen vän? Hör av dig till en av våra etologer för beteenderådgivning under Kontakta en etolog.

Det här inlägget postades i Information från SAE och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.