Dags för årsstämma!

Årsstämma för SAE

Årsstämma för SAE

Nu är det snart dags för Sveriges Akademiska Etologers årsstämma! Årsstämman går i år av stapeln lördag 28 mars i Göteborg i Etolog.se lokaler och är enbart för föreningens medlemmar.

I år är det dags för ny-/omval av ordförande, vice sekreterare, medlemsregistrator och webbredaktör. Flera stora poster alltså! Beskrivning av vad de olika posterna gör ligger i vår facebook-grupp. Om du är medlem och är intresserad av någon av posterna kontaktar du valberedning@sverigesakademiskaetologer.se med frågor och ansökan! Vilka vi är som sitter i styrelsen idag kan du läsa på Styrelsen.

Vi ska även välja revisor samt revisorsersättare; arbetar du som revisor eller har utbildning inom området och vill engagera dig i vår föreningen? Mejla till valberedning@sverigesakademiskaetologer.se

Temat i år ”Att arbeta som etolog” och utöver årsstämmans handlingar kommer deltagarna att bjudas på två spännande föredrag från Djurparkszoologen och Etolog.se om detta.

Det här inlägget postades i Årsstämma, Event, Information från SAE och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.