Stöd Musikhjälpen!

Stöd Musikhjälpen 2019 genom att bidra till Sveriges Akademiska Etologers insamlingsbössa!

Stöd Musikhjälpen! Foto: Pixabay

I år har Musikhjälpen temat ”Sex är inte ett vapen” och självfallet är Sveriges Akademiska Etologer med och bidrar!

I år har vi inte bara en insamlingsbössa utan även auktioner på Tradera till förmån för Musikhjälpen.

Och inte nog med det, bidrar du till vår insamlingsbössa är du med och tävlar om en plats på antingen en kurs om hästens beteende (värd 1000:-) eller en kurs om Belöningsbaserad vardagslydnad (Hund) (värd 950:-)! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att bidra till vår insamlingsbössa och om du blir uppringd svara på frågorna ”Varför ska just du vinna” och ”På vilket sätt kommer du använda kunskaperna från onlinekursen?”. Du kan självklart bidra utan att vara med och tävla!

Här är länken till vår insamlingsbössa

Och här hittar du våra auktioner!

Du missar väl inte heller vår Djurkalender där vi varje dag publicerar ett nytt inlägg som berör etologi och djurvälfärd på vår facebooksida? Har du inte facebook kan du läsa inläggen under Senaste nytt

Det här inlägget postades i Djurkalender, Musikhjälpen, Tävling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.