CCC 2019 – Early Bird priser!

Bild: Eva Bertilsson

I år hålls Choice, Control och Communication-eventet 16-17 november i Ljungskile och än finns det möjlighet att köpa biljetter till Early Bird-priser! Ni har fram till 30 juni på er att komma över biljetter till rabatterat pris sedan höjs biljettpriset. Även i år är Sveriges Akademiska Etologer med som samarbetspartner och som medlem i Sveriges Akademiska Etologer har ni 200:- rabatt! Kontakta arrangören Carpe Momentum för rabattkod.

På hemsidan för CCC2019 kan ni köpa biljetter, hitta information om föreläsarna, förslag på boende och mycket mer! Hemsidan uppdateras kontinuerligt med ny information så vi rekommenderar att ni går in där regelbundet. Utöver facebookeventet finns det nu även en facebook-grupp där information och inspiration läggs upp!

Bild: Eva Bertilsson

Det här inlägget postades i CCC, Event och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.