Tack för visad förståelse!

Foto: Pixabay

I torsdags förra veckan blev tyvärr vår hemsida hackad och besökare på hemsidan skickades vidare till en annan hemsida som inte Sveriges Akademiska Etologer har något samröre med. Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta har inneburit för er och rekommenderar er som besökt vår sida och skickats vidare till en annan sida att genomföra en grundlig säkerhetsgenomsökning på er dator så att ni inte har fått något virus eller dylikt.

Problemet är nu löst och det är säkert att besöka vår hemsida igen, men tyvärr kan vissa länkar kanske inte fungera som de ska. Vi arbetar med att lösa problemen och hoppas att allt snart ska fungera igen! På grund av det inträffade har vi inte heller haft möjlighet att uppdatera hemsidan med information om helgens event, men den som väntar på någonting gott!

Hittar ni något problem på hemsidan får ni gärna kontakta mig på webbredaktor@sverigesakademiskaetologer.se och meddela mig detta, gärna med en skärmdump på var problemet är. Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar
Therese Alvegard, webbredaktör

Det här inlägget postades i Hemsida, Information från SAE och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.