Medlemsträff på Uddetorp 18 november

Foto: Therese Alvegard

Idag har vi haft vår medlemsträff! Denna gång gick den av stapeln på Naturbruksskolan Uddetorp utanför Skara. Under träffen fick våra medlemmar lära sig mer om hantering av nötkreatur och även prova på att leda och väga en kalv. Även om det ofta såg mer ut som att det var kalven som ledde än tvärtom 😉

Vi vill tacka Richard Andersson från Nyföretagarcentrum för en inspirerande föreläsning, som kändes mer som ett riktigt trevligt samtal, om vad som är viktigt att tänka på i samband med uppstart av företag. Lena Lynghaug från LRF Konsult gav oss mycket att tänka på under sin matnyttiga föreläsning om lönsamt företagande, det ska vi definitivt ta med oss inför framtiden!

Sedan vill vi också tacka Uddetorp för att vi fick vara hos er och tack för den jättegoda maten vi njöt av under dagen! På återseende!

Text: Therese Alvegard, webbredaktör

Det här inlägget postades i Event, Medlemsevent och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.