Hedersmedlem i SAE 2017!

Visste ni att vi varje år utser en person till hedersmedlem i Sveriges Akademiska Etologer? Som förening arbetar SAE för att synliggöra etologi och djurvälfärd, som en del i detta utser vi varje år en hedersmedlem på ett år som på något sätt utmärkt sig inom dessa områden.

Foto: Frida Lundmark

I år delade vi ut hedersmedlemsskapet till Frida Lundmark med motiveringen ”För sin banbrytande forskning om djurskyddslagstiftning och sin förmåga att på ett entusiasmerande sätt sprida kunskap om djurvälfärd.”

Vem kommer att bli SAEs hedersmedlem under 2018? Om du är medlem i SAE får du gärna maila dina förslag med motivering till info@sverigesakademiskaetologer.se!

Läs gärna mer om att bli hedersmedlem HÄR.

Det här inlägget postades i Hedersmedlem, Information från SAE och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.