Emelie Sandberg = Månadens Etolog September!

Under september månad kommer Månadens Etolog Emelie Sandberg att publicera inlägg på vår facebooksida om djurparksdjur och deras beteenden och välfärd!

Foto: Emelie Sandberg

Hej!

Jag heter Emelie Sandberg och är månadens etolog i september. Jag är utbildad vid Sveriges lantbruksuniversitet där jag främst riktat in mig mot vilda djur och bevarandearbete. Jag arbetar idag med utbildning och forskning på Parken Zoo men är även djurvårdslärare på REAL gymnasiet.

Min månad kommer handla om mitt stora intresse, nämligen djurparksdjuren och deras beteenden. Funderar ni på något inom den kategorin så får ni mer än gärna maila mig på fragaenetolog@sverigesakademiskaetologer.se. Det kan vara allt från hur sandkatter gillar att sova till vad en vallaby helst pysslar med en lördagskväll. Hoppas att vi hörs!

Läs gärna mer om vad Månadens Etolog är HÄR.

Det här inlägget postades i Månadens etolog och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.