Presentation av Månadens Etolog

Månadens Etolog Mars 2018
Emma Johansson

Under mars månad är det jag, Emma Johansson i info-utskottet, som axlar rollen som månadens etolog!

Jag tillhör en av de i föreningen som inte jobbar med djur i mitt vanliga yrke, utan har valt att engagera mig ideellt i bland annat Sveriges Akademiska Etologer, på min brukshundsklubb samt att jag ger en del kostnadsfri rådgivning och träningscoachning. Jag jobbar även lite extra som djurskötare för mjölkkor och kalvar när det finns tid över till det.

Denna månad kommer jag dela med mig av inlägg som berör mina egna intressen inom etologi och djurhållning. Berikningar och djurvälfärd är ämnen som jag brinner lite extra för så jag hoppas få in de ämnena så gott jag kan i mina inlägg.

Jag hoppas det kommer bli intressant för er följare och har ni några frågor är det bara att kommentera direkt i inläggen eller slänga iväg en fråga till: fragaenetolog@sverigesakademiskaetologer.se