Månadens Etolog

Under den här fliken presenteras Sveriges Akademiska Etologers frågespalt ”Månadens etolog”. Regelbundet presenterar vi en av våra medlemmar som har specialiserat sig på till exempel ett djurslag eller en djurhållningsform. Under en månad publicerar sedan Månadens Etolog inlägg inom det område som hen specialiserat sig inom och Du har då möjlighet att skicka in just din fråga om månadens ämne och få svar på denna. Här kan du hitta presentationen på Månadens Etolog och tidigare frågor och svar går att läsa på fliken Tidigare Månadens Etolog.

Har du ett mer brådskande problem kanske du istället bör boka tid för en utredning, vi på SAE hjälper dig gärna att förmedla en sådan kontakt i så fall.

Kom ihåg att frågor och svar i textformat har sina begränsningar men våra etologer gör såklart sitt bästa för att svara på din fråga och ge dig råd och tips på vägen.

Så här går du tillväga

Regelbundet presenteras en av våra medlemmar här nedan tillsammans med aktuellt djurslag eller ämne. Du författar din fråga och mailar in den till fragaenetolog@sverigesakademiskaetologer.se. Svaren läggs upp här på hemsidan när månaden är över. Tyvärr kan vi inte garantera att alla frågor blir besvarade.