Har du inte facebook?

Som ni säkert har förstått publicerar vi regelbundet inlägg inom etologi, djurhållning och om våra aktiviteter på vår facebook-sida. Detta är en del av vårt uppdrag att sprida information om etologi och hur kunskap om djurens beteende kan användas i vår djurhållning dagligdags.

Om ni inte har facebook så misströsta icke! Under fliken ”Senaste nytt” kommer inläggen från vårt facebook-flöde upp och ni kan läsa inläggen där utan att behöva skaffa ett facebook-konto! Smidigt va 😀

//Therese Alvegard, Webbredaktör SAE

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Har du inte facebook?

  1. Johnd328 skriver:

    Good writeup, I am normal visitor of ones blog, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time. aekddbdgkkfe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *